Lite skaper så stor begeistring og overraskelse, som blomster med en personlig hilsen levert på døren!

Bryns blomster hjelper deg når du selv ikke kan være tilstede. Vi leverer DIN hilsen på døren der du vil, når du vil. Enten det er en takk, en beklagelse eller en gratulasjonshilsen leverer vi en passende hilsen. I hele Porsgrunn og Grenlands-området leverer vi personlig din hilsen, for resten av landet og ut i den store verden samarbeider vi med Interflora.

Interflora har erfaring helt tilbake til 1908. Interflora er verdens eldste og største blomsterorganisasjon. Som Interflora sier: "Over 55.000 blomsterbutikker i ca. 140 land står klare til å formidle din blomsterhilsen. Vi leverer ca. 32 mill. blomsterhilsener hvert år. Sagt med andre ord, hvert sekund året rundt leverer vi en blomsterhilsen et eller annet sted i verden."

La Bryns blomster hjelpe deg! Din blomsterhilsen bestiller du enkelt her på vår Webside. Velg iblandt buketter, dekorasjoner, sammenplantninger, plante eller en enkelt blomst. På kortet skriver du din hilsen. Vi sørger for å pakke blomsterhilsenen pent inn, og legger med ditt personlige kort.

Alle bestillinger blir behandlet konfidensielt.

Vår kunnskap - din trygghet! Vi lover at mottaker blir overrasket!

dekor2.jpg

BESTILL DINE BLOMSTER PÅ TELEFON: 35 51 11 00