Du handler trygt i vår sikre netthandelsløsning og kan velge fra et spennende utvalg designet av våre dyktige blomsterdekoratører. Handler dere mye blomster? Ta kontakt med oss for en avtale med rabatter og månedlig faktura. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for din bedrift.

Blomster er en hyggelig hilsen som takk for en god avtale til en forretningsforbindelse, en oppmerksomhet til en ansatt som har utmerket seg, eller kanskje noen som trenger en varmende hilsen. Vi tilbyr også fast leveranse av blomster til resepsjon eller møterom.

La Bryns blomster ta hånd om dine ansatte og forretningsforbindelser.
Kanskje en fast leveranse til de ansatte som har bursdag? Gi oss din bursdagsliste, og vi ordner resten!

Som bedriftskunde får du eget login.  Bedriftskunder kan velge mellom å betale med kredittkort eller mot faktura. Ønsker du å betale mot faktura vil vi foreta en kredittsjekk via kredittvurderingsfirmaet Lindorff. Enkeltmannsforetak (ENK) vil i den forbindelse få tilsendt et gjenpartsbrev fra Lindorff. Skulle ditt firma ikke bli vurdert kredittverdig, kan du ikke betale mot faktura. Du kan selvfølgelig fortsette handelen og betale med kredittkort. Ved registrering husk å registrere med samme navn og opplysninger som ditt firma er registrert på i Brønnøysundregisteret.

Gjør en avtale med oss i dag, Bryns blomster vil sørge for å levere til alle dine kunder, forretningsforbindelser og ansatte - akkurat slik dere ønsker det!

Blomster av kvalitet levert dit du ønsker!

designelementBedriftskundesiden.jpg